unika losningar stockholm hologram malmo intrycko

UNIKA LÖSNINGAR

UNIKA LÖSNINGAR
Sigill och säkerhetsförsegling

För kunder som söker unika lösningar för att skydda sina produkter eller vill sticka ut lite extra erbjuder vi lite andra alternativ för att använda hologram, såväl individuella som standard till exempel:

Transparanta hologram

– Hologram tillverkade på transparent folie som är lämpliga för produkter / dokument där det är extra vitkigt att underlaget blir synlig.

Skrap – hologram

– Ett hologram täckt med speciell yta som går att skrapa bort och när du gör det, dyker det upp hologram med budskap som till exempel säkerhetskod.

– Skrap-hologram är en självhäftande etikett som förstörs av sig själv om någon försöker ta bort det.

– Format och form kan du välja fritt.

– Vid mindre upplagor erbjuds skrap-hologram med någon av våra standardbakgrunder och vid större behov kan vi även leverera individuella skrap-hologram helt enligt dina önskemål.

Behöver du försegla en förpackning?

– Säkethetsetiketter med hologram lämpar sig alldeles utmärkt till det.

– Den lämnar spår på underlaget vid avlägsnande.

– Etiketter kan ej manipuleras utan att detta lämnar tydliga spår.

– möjlighet till extra personifiering med egen logotyp eller etiketter som tillverkas exakt enligt era önskemål och riktlinjer.


SKYDD MOT FÖRFALSKNING

De unika lösningar som bidrar till skydd mot förfalskningar anpassar vi till kundens specifika behov. På det sättet kan vi leverera ovanliga lösningar som skyddar äkta produkter. Det kan bli t.ex. sigill av papper eller andra material i ovanlig form som innehåll säkerhetshologram. Det är också möjligt att producera skrapspel med hologram. Det är bara kreativitet som sätter gränser för unika och säkra hologram etiketter. Vi har mångårig erfarenhet av tillverkning av både individuellt anpassade, standard och unika 3D hologram. Vi uppfyller gärna kundernas förväntningar gällande säkerhetsetiketter.