hologram-intrycko-stockholm-kristianstad

INDIVIDUELLA HOLOGRAM

Individuella hologram

Varumärket är viktigt för både stora och små företag.

Måste ni ständigt kämpa för att skydda sitt varumärke eftersom att era produkter kopieras och säljs som original?

En bra lösning för att visa på produktens äkthet är då INDIVIDUELLA hologram-etiketter ( liknande de som finns på exempelvis kreditkort).

Om ni är i behov av större kvantitet erbjuder vi individuella hologram som tillverkas exakt enligt era önskemål och riktlinjer: med exempelvis ert logotyp på hologrammet.

Säkerhet:

– Säkerhetsnivån av hologram är anpassad till ert projekt.

-Vi diskuterar gärna målet och användningsområdet av hologrammet med er och återkommer därefter med ett förslag som matchar era behov.

– Tillverkningsprocessen sker i i enlighet med ISO certifiering.

– Hologrammen tillverkas med skydd mot förfalskning och förstörelse

– Hologrammet förstörs av sig själv om någon försöker ta bort det från produkten eller förpackningen och kan skyddas på olika sätt som är inte synliga för vårt öga. Kontakta oss gärna för mer info.


PROFESIONELLT SKYDD AV PRODUKTEN - säkerhetshologram

Individuellt säkerhetshologram är ett av de mest effektiva sätt att skydda företagets produkter från piratkopiering. Dagens tillgång till avancerade tillverkningsmaskiner ger möjlighet att lätt och snabbt massproducera kopior. Våra säkerhetshologram hindrar från förfalskning tack vare avancerat teknik såsom implementering av färg, kinetiska effekter, individuell serienummrering eller dolda micro- bilder eller text. Det är enkelt för kunden att veta direkt i butiken att produkten är äkta om säkerhetshologram är klistrad på produkten.

Säkerhetsetiketter motiverar kunder till inköp då den ger garanti att man köper produkten av högsta kvalité och som producenten tar ansvar för. Skydd mot förfalskning hjälper också att behålla kunder som ofta omedvetet köper falska produkter och omedvetet stödjer de brottsliga organisationer. 3D hologram är alltså ett väldigt viktigt affärsverktyg som skyddar mot kopiering.