Export i den asiatiska marknaden

Export i den asiatiska marknaden

Svenska på den asiatiska marknaden

Den asiatiska marknaden är stort och har enorm potential både för företag som vill importera därifrån men även för företag som vill exportera.
Allt fler svenska företag funderar på att börja exportera sina produkter till Asien. Eftersom marknaden är så pass stor så låter detta som en bra idéer.

Det är dock viktigt att tänka igenom en strategi innan man börja sälja sina produkter på den asiatiska marknaden.
Eftersom dina varor kommer att lämna EU är det viktigt att ta reda på tullavgifter, momsregler mm. Mycket av all nödvändig info hittar du på Tullverkets hemsida, samt skatteverket. Du kan också titta in på Business Sweden hemsida där en del information finns.

Efter att du har samlat så mycket info som möjligt om hur marknaden fungerar är det också viktigt att tänka på din marknadsföring och säljstrategi. Kanske en partner som känner till den asiatiska marknaden och kan hjälpa dig med lite tips och råd, skulle vara en bra ide?

Skydda ditt varumärke med hologram

En betydande del av expansion och export är att tänka på att skydda varumärke. Den stora globaliseringen som sker idag gör att det är verkligen en viktigt sak att tänkta på sitt varumärkes / namn skydd. Kanske kommer du att behöva söka patent för din produkt eller patent för att skydda ditt varumärke. Det är även mycket viktigt att skydda kvalitén av dina produkter. Tänk gärna på att säkerställa att dina produkter kommer inte att kopieras då detta kan påverka mycket negativt ditt företag och ditt varumärke. Det finns flera olika sätt att göra detta, men det enklaste sättet som du kan lätt verifiera är säkerhetshologram som ibland kallas för hologram.

Sådana hologram som erbjuds oftast som etiketter, är enkla att applicera på dina produkter. Det finns ett flertal olika säkerhetsåtgärder som man kan använda sig av för att lätt verifiera att säkerhetshologram eller hologram är äkta. Samtidigt ska dina kunder kunna se redan i butiken att detta är en äkta produkt som garanterar den högsta kvaliteten som ni erbjuder.

Marknadsföra dina säkerhetshologram

Tänkt också på att göra pressrelease, skriva på hemsida, din facebook och alla möjliga kanaler som du använder för att informera dina kunder om att din produkt är märkt med säkerhetshologram eller hologram. Om kunder hitta dina produkter utan säkerhetsetiketter i form av hologram, be dem kontakta dig för att verifiera produktens äkthet.

Kom ihåg att det krävs många år för att bygga sitt varumärke, vilket innebär att det är väsentligt att skydda det på rätt sätt. Så ta hand om ditt varumärke.

Lycka till med dina affärer båda här hemma och på alla marknaden du bestämmer dig att utforska.